icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1175887
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.

Visar poster taggade med "GI"

28 augusti 2015 20:06
8

Välkommen Natalie, dietist på Matdagboken!

Hej vänner!

Glada, goda och trevliga nyheter, vi har fått tillökning i matdagboksfamiljen!

Välkommen Natalie, Leg. dietist, som kommer hjälpa till med kostfrågor, filminspelning och expertis inom området mat, hälsa och viktminskning.

Natalie...

Läs mer Kommentera
16 augusti 2015 11:28
3

Nyhet! Vegetarisk kickstart.

Hej vänner!

Det är många som velat ha en vegetarisk kickstart, därför tog vi fram ett helt ny vegetarisk kickstart med LCHF inriktning åt det liberalare hållet. Fräscht, grönt och hälsosamt!

Samma upplägg som de andra kickstarterna, LCHF, 5:2 oc...

Läs mer Kommentera
1 januari 2015 02:50
8

Gott nytt år och kickstarta det nya!

Hej kära medlemmar!

Önskar er alla ett riktigt gott och hälsosamt 2015 med mycket glädje! Nu är det nya friska tag som gäller och rid gärna på den motivationsvåg som sveper in över Sverige under januari månad.

Nytt för i år är LCHF Kickstart o...

Läs mer Kommentera
29 januari 2013 11:08
7

Matdagboken i tidningen!

Ni har väl inte missat att vi är med i tidningen? Li gick ner 9 kg med hjälp av GI och Matdagboken. Linda gick ner 7 kg med hjälp av LCHF och Matdagboken. Sånt här tycker vi såklart är jättekul :-) Läs mer i det senaste numret av Topphälsa!

Läs mer Kommentera
30 april 2012 11:35
1

Ny meny: Stenålderskost i 5 veckor!

Lagom till våren och grillsäsongen lanserar vi nu vår nya 5-veckors meny, Paleodieten eller stenålderskost som den också kallas. Vi kör strikt Paleo vilket innebär att den är naturligt laktos- och glutenfri, vilket många magar blir speciellt glada...

Läs mer Kommentera
18 januari 2009 20:59

Jobbar vidare...

Jobbar på med matdagboken. Testar och ser så det funkar, men vi får nog snart lägga ut sidan o se om detta funkar :-) Skrev även en förklaring på vad GI egentligen är....finns under info och fakta rutan.

Läs mer Kommentera