icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1182726
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.

Visar poster från April 2015

27 april 2015 10:39
3

Nu är det ändå förstört?

Hej vänner!

Patric Friberg, som är PT och hälsoutvecklare på Matdagboken, har enligt mitt tycke skrivit en väldigt bra artikel "Nu är det ändå förstört" -effekten.

Jag själv känner igen mig mycket: "Du bestämde dig för att äta nyttigt från o...

Läs mer Kommentera
5 april 2015 15:25
10

Hälsning från ett soligt Mallorca!

Nu har jag installerat mig och även landat något från den senaste tidens stress. Kommer vara här ett tag framöver och föutom att fokusera på jobb kommer det bli en del träning, hälsosam och god mat samt framförallt stressa ner.

Nästa vecka kommer tv...

Läs mer Kommentera
2 april 2015 10:08
4

Varför äter vi så mycket ägg till påsk?

Den stundande högtiden har blivit den helg då vi äter dubbelt så mycket ägg som normalt. Vi äter i runda slängar runt 2000 ton ägg under påskhelgen. Bara under påskafton beräknas vi äta cirka 6 miljoner ägg i Sverige. Så varför äter vi ägg till Påsk?

L...

Läs mer Kommentera
1 april 2015 23:07
2

Dubblat minnet!

Hej!

Matdagboken växer så det knakar! Ikväll har ni kanske märkt tillfälliga driftstörningar pga uppdateringar på serversidan. Vi har kostat på oss utökad serverkapacitet samt dubblat minnet, vilket kommer förbättra och säkra drifen av matdagboken.

...
Läs mer Kommentera