icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1214168
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.

Visar poster från April 2014

27 april 2014 22:37

Nya omgångar i viktutmaningarna

Skickar en liten puff för att uppmärksamma att det är dags för nya månadsomgångar i viktutmaningarna. Deltagarna tycker det är roligt och känner sig ofta mycket mer motiverade. En som lyckats väldigt bra i tidigare utmaningar är medlemmen Tez...

Läs mer Kommentera
27 april 2014 13:26
2

Ladda upp en profilbild och få mer pepp!

Hej alla utan profilbild! Ni som inte har någon profilbild, kom igen nu! Det är mycket roligare och jag vet att man får mycket mer pepp och återkoppling på sina inlägg om man har bild. Vill du vara lite privat och inte visa dig själv så kan du v...

Läs mer Kommentera
21 april 2014 23:14
7

Vilken diet är bäst?

Vilken diet är bäst? Är det fett eller socker som är farligast för hälsan, eller en kombination av de båda? Se ett intressant vetenskapens värld på SVT Play: Här hittar du länken: [LANK]http://www.svtplay.se/video/1980368/avsnitt-14-fet...

Läs mer Kommentera
18 april 2014 09:45
10

Glad påsk!

Hej alla Matdagbokare! Skickar en liten påskhälsning från Mallorca där jag är just nu. Långa promenader i solen, avkoppling och god hälsosam mat står på schemat. Igår stekte jag pimientos de padron som serverades tillsammans med räkor i vit...

Läs mer Kommentera
8 april 2014 12:57

Lyckats med 5:2 och vill inspirera andra?

Hej alla! Jag vet att många av er har lyckats väldigt bra med 5:2! Hade varit kul om någon av er matdagbokare ville vara med i tidningsartikel om 5:2, läs journalistefterlysningen nedan: Vill du inspirera andra till att testa 5:2? Journalist s...

Läs mer Kommentera