icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 86 kg 85 kg 1340222
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se som jag drivit i över 16 år. Jag är diplomerad coach (baserad på ICF:s kärnkompetenser), kostrådgivare, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved, Polhage&Lundberg, samt HPI Nordic.

Lite om mig: Jag bor i Malmö tillsammans med min hund Shiva. Har själv gjort stora livsstilsförändringar för ganska många år sedan, bl.a. inom kost, motion och andlighet. Gillar att laga hälsosam mat och att röra på mig - Då mår jag extra bra! Jag älskar att träffa nya människor, hjälpa folk må bättre på olika sätt och att resa.

"A year from now you will wish you had started today."~ Karen Lamb."

😀

Visar poster från January 2009

18 januari 2009 20:59

Jobbar vidare...

Jobbar på med matdagboken. Testar och ser så det funkar, men vi får nog snart lägga ut sidan o se om detta funkar :-) Skrev även en förklaring på vad GI egentligen är....finns under info och fakta rutan.

Läs mer Kommentera
17 januari 2009 00:32

Recept

Sitter o lägger in några recept vilket tar en jäkla tid. Men det ska göras och det blir bra när det är färdigt. Det är viktigt att allt stämmer då det hela näringsberäknas. Men nu är det dags att lägga sig.... Får fortsätta imorgon.

Läs mer Kommentera
7 januari 2009 14:32
1

Hungrig...

Är extra hungrig nu när jag är sjuk. Det stämmer att energibehovet ökar när man är sjuk. Nåt som är kul i alla fall.....

Läs mer Kommentera
7 januari 2009 11:49

Förkyld som fasen....

Hmmm.. blir alltid skum när jag är förkyld. Vad? Har jag inte ätit ordentligt? Nä,allting handlar inte om mat. Mankan tydligen bli sjuk ändå :-(

Läs mer Kommentera
2 januari 2009 22:33

Nu är det nytt år!

Med nya tag! Snart ska jag komma igång med mitt nya träningskort! Har inte tid att blogg nåt vidare själv då jag lägger krutet på utveckling av sidan. Det går framåt men det är väldigt mycket jobb...

Läs mer Kommentera