icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1175888
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.

Visar poster i kategorin "Mat"

27 februari 2024 11:59
15

Vad äter ni till frukost?

Hej Vänner!

Sitter och spånar på lite nya menyer och undrar lite vad ni har för favoritfrukost? Om ni nu äter frukost alls dvs. Vad är det bästa med den?

Själv äter jag nästan alltid samma frukost, Havregrynsgröt toppad med färska bär, valnött...

Läs mer Kommentera
12 september 2023 11:00
11

Bra snabbmat, finns det?

Hej Vänner!

De flesta äter väl snabbmat någon gång? Speciellt vi som jobbar och inte förberett lunchlåda av olika anledningar. Har några favoritställen själv, här är ett av dem Salad & Sushi i Malmö.

Här kommer min favorit på köpt snabbmat: Rå la...

Läs mer Kommentera
7 april 2023 16:26
8

Glad Påsk!

Hej Vänner!

Nu är det påsk och ännu en högtid fylld med frestelser från flera håll. Maten och motionen har jag redan bra koll på och alkohol har jag skippat sedan många år. Kvar är stressen som jag fortfarande inte helt blivit kompis med än...

Läs mer Kommentera
31 december 2022 16:12
11

GOTT NYTT ÅR!

Hej Vänner!

2022 till ända och ett helt nytt orört år börjar imorgon, det ser jag verkligen fram emot! På det privata planet har det inte varit ett enkelt år med diverse utmaningar som ingår i livet vare sig man vill eller ej.

Året avslutas dock på...

Läs mer Kommentera
5 december 2016 08:40
16

Hur klarar ni juletiderna?

Hej Vänner!

Jag har ändrat mig lite vad gäller storhelger som t.ex jul och ätande. Vi har sett att ni som klarar hålla er plan på ett okej sätt även under storhelger lyckas många gånger bättre, naturligtvis på kort sikt men framförallt på lång sikt.

V...

Läs mer Kommentera