icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1182805
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.

Visar poster i kategorin "Hund"

24 december 2023 11:33
9

God Jul!

Hej Vänner!

Tittar in här på julafton och önskar er alla en riktigt God Jul och hoppas ni har det fint hela helgen! Vi är i Örebro och firar med släkt och vänner. Skickar med en bild på de fina taxarna som sov hela uppesittarkvällen igår. Vi s...

Läs mer Kommentera
31 december 2022 16:12
11

GOTT NYTT ÅR!

Hej Vänner!

2022 till ända och ett helt nytt orört år börjar imorgon, det ser jag verkligen fram emot! På det privata planet har det inte varit ett enkelt år med diverse utmaningar som ingår i livet vare sig man vill eller ej.

Året avslutas dock på...

Läs mer Kommentera
24 december 2019 10:47
6

GOD JUL!

Hej Vänner!

Önskar er en riktigt God Jul och ett riktigt gott nytt år! Vi är i Örebro och hälsar på släkt och goda vänner över julen och ser fram emot dagen. Hoppas ni har det fint, vi hörs här igen i mellandagarana!

 

Julkram Johan

Läs mer Kommentera
31 december 2016 18:12
15

Tack för i år och gott nytt år!

Hej Vänner!

Jag önskar er alla en riktigt trevlig kväll och ett riktigt gott nytt år - skickar med önskningar som glädje, kärlek, upplevelser, lugn, hälsa och gemenskap. Nu ser vi framåt och tar nya friska tag!

Jag själv har varit hemma hela dagen...

Läs mer Kommentera