icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 950068
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
10 februari 2012 18:20
1

Vill du vara med i TV4?

Jag blev precis kontaktad av TV4. De bjuder in Matdagbokens medlemmar till att vara med som publik i debattprogrammet Kvällsöppet. Inspelning kommer ske nu på måndag den 13/2, kvällstid. Programmet kommer ha en debatt om LCHF. Medverkande är bl.a. Claud-Marcus, Anna Hallén, Katrin Z. m.fl Ni som vill vara med anmäl er här: [LANK]http://www.studiopublik.se/kvallsoppet/[/LANK] Hoppas att så många som möjligt vill vara med! / Johan

Kommentarer

  • 13 feb 2012 17:50
    aregnisw
    Det ska bli spännande att se på programmet, men hoppas bara man håller sig vaken, hade jag bott i Stockholm och varit med här mycket längre så skulle då jag ha anmält mig. Men titta på det måste jag iaf annars får jag spela in programmet och se det i morgon. Hoppas det blir en intressant debatt. Ha det bra

Logga in för att skriva en kommentar.