icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 80 kg 757751
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
22 maj 2009 13:24
1

Vegetariskt hos brorsan!

Var på lunch härromdagen hos min bror som är vegetarian sedan många år. Det var både gott och trevligt, tack! Kanske inte så dumt att vara veggo ändå... Det blev ungsbakad Quorn med ris lite brysselkål och yoghurtsås. Nyttigt o gott!

Kommentarer

  • 23 maj 2009 11:35
    ser gott ut, men jag hade saknat köttet :)

Logga in för att skriva en kommentar.