icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1161922
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
1 July 2013 08:34
1

Värva en vän - Få gratis PLUSmedlemskap i en månad!

Hej kära Matdagbokare! Tipsa dina vänner och få 1 månads gratis PLUSmedlemskap både till dig och till din/dina vänner. Både du och din vän får varsin månad gratis PLUSmedlemskap! Du kan värva hur många du vill och du får 1 månads PLUSmedlemskap per värvning. Du får en unik länk som du skickar till dina vänner eller postar på faceboook. Klickar vännen på länken och registrerar sig som PLUSmedlem får ni era gratismånader direkt! Logga in på ditt konto och gå till din personliga värvningssida här: [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=info&PageID=130[/LANK] Passar på att önska er en riktigt fin vecka och pepp till er som vill ha! / Johan

Kommentarer

  • 8 Aug 2013 10:27
    amanda89
    ÅH, attans vad synd att jag inte såg detta för några dagar sedan när pojkvännen registrerade sig som medlem och ska gå ner 10kg!

Logga in för att skriva en kommentar.