icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86,1 kg 973273
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
2 januari 2013 03:46
13

Välkommen till nya Matdagboken!

Som du ser så har vi fått en trevlig nyårspresent! Matdagboken har fått en ny modernare design som är lugnare, fräschare och snabbare. Nu slipper du dessutom att scrolla så mycket när du är inne i matdagboken! Gott nytt år och god fortsättning! Hälsar Johan

Kommentarer

 • 2 jan 2013 16:53
  anna54
  Nu kör vi igen, nytt år, nya mål och ny design på Matdagbokens sida. Är så glad över alla här, både ni som gör sidan och ni som har blivit mina vänner här.
 • 2 jan 2013 11:34
  Det ser fint ut, men även jag undrar var utropstecknet för nya händelser är? Roligt att sidan utvecklas hela tiden - bra jobbat! God fortsättning.
 • 2 jan 2013 07:19
  Penpenny
  Instämmer.
 • 2 jan 2013 07:36
  aregnisw
  Tar väl lite tid att vänja sig vid det nya men jag tycker det verkar bra allting, alltid trevligt med lite nyheter. Jag vill också önska Ett Gott nytt 2013 till Dig Johan och alla andra nya medarbetare här.
 • 4 jan 2013 10:54
  En fråga om app-ar. Jag ser att det finns en app till Android... Finns det till iPhone också? Jag kan inte hitta den men kanske letar jag inte på rätt ställe.
 • 2 jan 2013 07:04
  Fräscht är det, men jag saknar en tydligare "nya händelser" knapp.. Gärna hade händelse-listan fått vara mer lättillgänglig hela tiden också, inte bara då där finns något nytt. Gott nytt år!
 • 2 jan 2013 12:08
  mamma3
  Utropstecknet hamnar till vänster om menyalternativet [FET][KURSIV]Start[/KURSIV][/FET]. Röd med en röd rund ring om sig.
 • 2 jan 2013 13:10
  Trevlig och fräsch ny sida. Och helt rätt att göra förändringen just nu då så många av oss söker just det lätta och fräscha. Tummen upp!
 • 2 jan 2013 10:20
  sundasara
  bra jobbat! mycket enklare att föra matdagbok nu!
 • 2 jan 2013 08:56
  mamma3
  Fräsch och mycket modernare! Fast den gula bakgrundsfärgen tycker inte jag är särskilt behaglig för ögonen. Det behövs en dovare, mattare, mörkare färg i kontrast till det vita.
 • 2 jan 2013 08:44
  Penpenny
  Nu har jag klickat runt på sidan lite. Bra att det blir mindre scrollande. Men jag upplever att sidan blivit betydligt trögare. Framför allt när jag klickar på länkar till forumsidor tar det ofta väldigt lång tid innan sidan laddas. Någon annan som upplever samma sak?
 • 5 jan 2013 12:34
  Att välja diet, vissa ser man vad de är men övriga då? går man på t.ex VV måttlig lågkost eller vad ska de välja som äter det?
 • 13 jan 2013 12:26
  Hej! Har ingen möjlighet att svara på frågor i mitt bloggkommentersfält för tillfället. Fråga gärna här: [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=info&PageID=2[/LANK] Mvh Johan

Logga in för att skriva en kommentar.