icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1193805
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
4 juli 2014 12:32
4

Utbilda dig till kostrådgivare hos Jonas Bergqvist!

Som ni kanske redan vet har vi ett samarbete med Jonas Bergqvist och MF hälsoutbildningar. Är du intresserad av att utbilda dig till PT eller kostrådgivare kan du få bra rabatter om du bokar genom Matdagboken.

Just nu kan du dessutom få 3000:- i boka tidigt rabatt om du väljer kursen till kostrådgivare som börjar i Malmö den 6/10 2014. Vi kommer vara med vid ett kurstillfälle och visa Matdagboken och hur du kan använda den professionellt.

Boka innan 6/7 och få 3000:- i rabatt!

Läs mer och boka, klicka här..

Häng på!

Gillar

Kommentarer

 • 1 augusti 2014 08:36
  mamajo

  Läste här om samarbetet. Var kan jag läsa mer? Var inne på sidan och kikade runt och skulle kunna tänka mig att gå på deras föreläsning i Malmö den 8 oktober och kan jag få det till ett rabatterat pris så är det ju inte helt fel! ;0)

 • 4 juli 2014 19:26

  Har inte matdagboken och MF några funderingar på att ordna hälsokonvent. En hel helg med bra mat och massa träning tillsammans med likasinnade. Hade varit toppen.

 • 4 juli 2014 20:54
  Miipan

  Jag håller med ovanstående skribent!

 • 1 augusti 2014 11:06

  Jag bor också i Malmö och skulel kunna tänka mig att gå jag med. Vore inte det en kul grej att göra tillsammans? Johan, kan du bidra med något? smiley

Logga in för att skriva en kommentar.