icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

Johans blogg

92,8 kg 80,5 kg 434898
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
27 december 2016 22:34
9

Uppdatering av artiklar och infosidor

Hej Vänner!

Nu har vi lagt upp vår nya uppdatering av infosidorna och artikelsidan, grymt kul att se att det går framåt! smiley

d4e71f13-4e08-426f-80f3-938dda129381.png

Exempel här på en infosida.

Exempel på en förbättrad översikt över våra färdiga veckomenyer.

Exempel på en artikel i det nya formatet.

Dessa sidor och undersidor är nu klara och omgjorda till responsiv design och vi fortsätter att jobba vidare med resten. Kolla gärna igenom och säg vad ni tycker och om ni hittar någon bugg så hör jättegärna av er.

Vill passa på att önska er en riktigt god fortsättning och ett gott slut på 2106! smiley

Allt gott! / Johan.

 

Gillar

Kommentarer

 • 27 dec 2016 22:46
  Bella50

  Ser bra och informativt ut , tycker jag. Jag läste exemplet du angav. 👍

  Gott slut och Gott Nytt År till er alla som finns härinne.

 • 27 dec 2016 22:53

  Snyggt!!! Bläddrade runt i länkarna men såg inget som hoppade ut och tjoade att det var en bugg direkt, så om det finns någon är det en diskret liten rackare wink laugh

  God fortsättning och gott nytt år! laugh

 • 28 dec 2016 05:08

  Snyggt Hämtade mycket energi nu på morgontimmarna då jag hade svårt att sova. Har överskotts energi efter operation 21 dec. Blev utskriven från sjukhuset den 27 dec

  2017 skall ge mer fokus på mat energi o motion. MD är enkel och lätt Att ta till sig all information.  Skall uppdatera mig via dator under dagen

  önskar er alla en bra dag

 • 28 dec 2016 07:46
  Arrietty

  Ödmjukt med infosidan och läckra menysidor – men visst finns det en "äggfastemeny" också? Den får jag nu hitta genom omvägar för jag hittar den inte via "färdiga menyer". När jag tittade igenom den insåg jag också att den egentligen inte är så mycket "fasta" - den håller ju runt 1500 kcal om dagen som de flesta andra av planerna.

  Jag får väl hålla tummarna för att det även fortsatt är tillräckligt många betalande medlemmar för att vi ska slippa reklamen, på min amerikanska gratissajt är den rätt besvärande, dessutom inser jag att det finns smygreklam i "trivia questions" 

 • 28 dec 2016 08:13
  gittan52

  Det ser jättefint ut, tycker jag!  yes

  Bra med kategorier på Artikelsidan. Jag har en önskan om en sökfunktion där.

   

 • 28 dec 2016 09:17
  Emmi11

  Alltid kul med uppdateringar.

  Hittat en bugg, eller kanske fem egentligen...
  Det är på dom färdiga veckomenyerna. Om man vill läsa mer på de fem sista menyerna så hamnar man på samtliga av dessa på paleo.

  I övrigt så verkar det bra.

 • 28 dec 2016 11:27

  Kul att ni gillar det, det är det viktigaste såklart smiley

  Tack Emmi11, jag fixar det under dagen!

 • 28 dec 2016 17:52
  gittan52

  Tittade bara på sidorna via den länkar du la in i din blogg. Men var hittar jag Infosidan från MD:s startsida?

 • 28 dec 2016 20:43

  Gittan,

  Du hittar dem via "Vilka är vi?" i ej inloggat läge.

  Även under kontakt samt information (längst ner på sidan)

Logga in för att skriva en kommentar.