icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1190484
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
18 mars 2010 17:10
3

TV4 jämför bantningsmetoder

1: a plats I-trim (svältkur på 600 kcal) -13,1 kg
2: a plats Hälsocampen (träning och kalorikoll) -9,3 kg
3:e plats LCHF (mycket förbud och fettfrosseri) -5,9 kg

Intressanta frågor: Vilken metod är hållbar i längden? Vem mår bäst? Vilken metod är hälsosammast på sikt?

Se hela inslaget här: http://www.tv4play.se/aktualitet/efter_tio?videoId=1.1546347 fortsätt gärna titta på alkohol och sockerinnehåll efter jämförelsen. Spontant tänker jag att det blir det tufft för drinkare att köra LCHF....

Kommentarer

 • 18 mars 2010 18:56
  Som Martin sa så är det väl bara träningsmetoden som ger kvalitétskilon...det är jag väldigt berädd på att hålla med om. De andra två kommer att gå upp en del kilon igen när detta program är över...
 • 18 mars 2010 19:11
  PErsonligen så tror jag både nr 2 och 3 håller eftersom de kan funka som livsstil. Nr 1 å andra sidan kan man ju inte ha som livsstill då man skulle tyna bort om man levde på 600 kcal resten av livet...
 • 21 mars 2010 10:42
  pralin
  jag är ett levande bevis på att gå upp körde itrim allt gick bra fixa de 10 veckorna med pulver, höll mej med att äta efter 10 veckor i ca halvt år, sen så börja de gå upp igen föll tillbaks av olika händelser så nu står jag på samma ingen, men jag ger mej inte ändå, De som håller sig kvar är att jag tränar tre dagar iveckan de ger mej livslust, så nu ska jag tänka till hur resan ska forsätta. Ha en bra dag

Logga in för att skriva en kommentar.