icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1190532
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
15 november 2018 09:43
7

Tillfälliga avbrott på MD

Hej Vänner!

Hela dagen igår fram till idag har vi upplevt störningar på sajten, det har inte gått att nå sidan stundtals. Detta beror på vår serverleverantör City Networks som fortfarande jobbar med problemet, som verkar större än vad de först trodde.

Nu verkar allt fungera och vi håller tummarna här på fm att allt går som vanligt igen.

Jag ber om ursäkt för det strul som ni eventuellt drabbats av.

/ Johan

Gillar

Kommentarer

 • 15 november 2018 10:20
  Bella50

  Jag har haft mer eller mindre problem länge.

  Försökt med flera sökmotorer. 

  Höll på att kasta ut paddan genom fönstret...😡

  håller en 👍för bättre flyt nu då.

 • 15 november 2018 11:22

  Aaha, det förklarar en massa laugh

  Inte bara MD som hade problem igår heller så jag kopplade aldrig att det inte var internetuppkopplingen det var fel på, hade tänkt ringa vår leverantör idag och läsa lusen av dem om det inte blev bättre. Snacka om tur att jag gick in här först så slapp jag framstå som en komplett åsna laugh

  Håller en tumme för att det löser sig smidigt, för löser sig gör det yes

 • 15 november 2018 15:52
  Tita

  Aha då förstår jag för det har varit komplett omöjligt att komma in. Skönt att det är löst!!

 • 15 november 2018 22:50

  Tack för ert tålamod, nu är allt löst smiley

 • 16 november 2018 06:41
  Bella50

  Nja...inte hos mig ...fick t.ex inte in en bild idag...bara error- meddelande. 

  Kanske har jag en dålig padda iaf.  Får lyssna in hur andra uppfattar det ....🤔

 • 18 november 2018 11:07

  Hej Bella!

  Om du upplever fortsatta problem eller annat maila gärna in till mig så ska jag försöka ta reda på vad det beror på. smiley

 • 18 november 2018 20:16
  Bella50

  Okej, Johan det gör jag ...men tror det beror på våra förhållanden här uppe i skogen. 

  Har ett mycket svajigt nät sen en tid. Ena stunden flyter det på, vi kan kolla på Play...för att plötsligt koppla ner och bli helt omöjligt.  Vi trodde först på min iPad men maken har samma på sin Laptop.

   

Logga in för att skriva en kommentar.