icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86,1 kg 973262
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
31 december 2015 16:30
8

Tack för i år alla Matdagbokare!

Hej Vänner!

Nu har jag jobbat mina sista timmar för dagen och året, gör allt jag kan för att få färdigt en del saker till nästa år och det går ganska bra. Jag är inte den som ger upp i första taget :-)

Personligen ska vi ut till stugan och fira nyår, där Shiva förhoppningsvis får lite lugn från allt smällande här i Malmö. Jag tillhör dem som verkligen gillar när det blir ett nytt år, ett helt nytt år som jag kan fylla med precis vad jag vill. VILKEN LYX!! Det är bara jag som bestämmer vad det ska innehålla, ja och så "de högre makterna" förstås :-)

Jag ser fram emot att fylla det med mycket jobb här på Matdagboken, något som jag gillar riktigt mycket. Jag kommer också att se till att resa så mycket som möjligt + spendera tid med min familj och vänner.

Något som jag tycker är både avkopplande och roligt är att fiska, det blev det alldeles för lite av 2015. Ändring på gång då jag snart är medlem i en fiskeklubb :-) Ska också mitt i allt detta försöka hitta någon form av sinnesro (hur gör man?), något som jag har strävat efter i hela mitt liv har jag förstått. Dock med större framgång de senaste 8 åren :-)

Jag vill också passa på att tacka er alla som på ett eller annat sätt engagerat er här på Matdagboken. Alla ni som haft tålamod, alla mina kollegor, alla ni som peppat, alla ni som delat med er av framgångar och motgångar i bloggen, alla ni som håller i utmaningarna i forumet, alla ni som varit med som framgångshistorier, alla mentorer, alla ni som bloggar och alla ni som bara läser bloggarna. Alla typer av medlemmar, Basic, Plus och kickstart. Alla är lika välkomna! TACK!!

Jag önskar er alla ett mycket gott, fridfullt och hälsosamt 2016, så ses vi här imorgon igen med nya krafter :-)

Johan.

Gillar

Kommentarer

 • 1 jan 2016 07:48
  gittan52

  Gott Nytt År till dig och dina medarbetare!

  Här har du en till som gillar nyårsdagen, även om huvudet kan vara lite tungt till en början.  blush

  Dagarna blir ljusare och det blir lättare att komma in i bra rutiner.

  Den där sinnesron är svår att hålla fast emellanåt, men att fiska är nog ett bra sätt att vara ”här och nu”.

  En stor kram till dig och tack för allt du gör för oss här på MD!

 • 31 dec 2015 16:39
  gasten
  Gott nytt år Johan!
 • 31 dec 2015 16:49
  paloma

  Gott nytt år Johan, och jag hoppas att dina mål och drömmar går i uppfyllelse oavsett vilka det ärsmiley

 • 31 dec 2015 17:17
  Kanylia

  Gott Nytt år! 

  Och tack för att du ordnat så att MD finns och fungerar för alla oss som har glädje av den heart

  / K

 • 31 dec 2015 18:59
  Bella50

  Tack...utan MD hade jag inte kommit så långt som jag gjort. Tack för allt pepp och hejarop. Hoppas inspirera andra med min resa. Gott nytt 2016🎊🎉🍾👍

  Sitter  i detta nu i lusthuset och har ätit Rättikagratäng och stekt ankbröst. Lite vin och jägare är ett " måste" hos oss. Skål ! 🍾👍🍷

 • 1 jan 2016 10:50
  Arrietty

  Jag gillar attityden och håller helt med - ett fint rent år ligger framför mig och även om det "bara är ett datum" så kan man ta tillfället i akt att göra bokslut för det gamla och planera för det nya... och låta sig fyllas med lusten till stordåd! Det är en hälrig känsla!

  God fortsättning på dig!

 • 1 jan 2016 11:54
  farmis

  Jag gillar också nya blanka år ! Gott Nytt allesammans

 • 1 jan 2016 16:59
  aregnisw

  Tack för i år Johan och ha nu en god fortsättning på året yes

Logga in för att skriva en kommentar.