icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 80 kg 749106
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
14 maj 2015 11:34
8

Status Matdagboken

Hej vänner!

Här kommer en liten uppdatering om vad som händer på Matdagboken just nu, mina tankar och vad ni kan förvänta er framöver.

1. Appen, kommer relanseras snart både på Android och iPhone. Vi har jobbat hårt sedan en tid tillbaka och byggt om större delen av logiken i appen. Det kommer göra den snabbare, stabilare, synkroniserad och mer lättanvänd. Vi har koncentrerat oss på detta då det är viktigast. Första versionen kommer inom några veckor och den testas just nu.

Parallellt med detta jobbar vi med scanningfunktion samt ännu en stor databas med livsmedel som ska kopplas till detta. Det tar längre tid men vi hoppas kunna lansera det i höst.

2. Webbsidan, kommer så småning om att byggas om till responsiv design. Dvs göra hela sajten mer mobilvänlig. Vi kommer succesivt göra om hela sajten men börja med de sidor som är mest besökta, t.ex startsidan. Arbetet är påbörjat.

3. Nya funktioner och utveckling, jag älskar det! Det är detta som är en av de roligaste sakerna med Matdagboken och att jobba med detta. Jag har ADHD så det finns ingen brist på idéer och kreativitet om man säger så ;-) Lite svårare att genomföra dem och slutföra men det har gått bra hittills J

4. Feedback från er, det är något jag uppskattar väldigt mycket och det är också ni som är med och bestämmer hur matdagboken ska se ut och vad ni vill ha. Mycket hjälp får jag från er och det är jag oehört tacksam över. Stort tack till er som engagerar er i detta eller på för den delen på andra sätt på MD. Mycket är genomfört och mycket finns kvar.

5. Slutligen vill jag åter igen tacka för att ni valt matdagboken och hoppas och önskar att ni fortsätter stanna kvar, oavsett om ni är betalande kunder, gratismedlemmar, nya kunder eller trogna MD:are. Och till er som bloggar, jag gillar att läsa vad ni skriver men kommenterar inte så ofta då tiden inte riktigt räcker till.  Fortsätt skriv, för din egen skull.

Såja, nu fick jag också skriva av mig lite och det känns väldigt bra. Fick faktisk mer energi och känner mig ännu mer peppad på att fortsätta resan tillsammans med er :-) Det är något magiskt med att skriva, undrar varför jag inte gör det oftare..

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 14 maj 2015 11:42

  Johan du gör mig så glad ibland. Responsiv design är "da shit" helt enkelt! :D

  Ha en underbar helg nu, jobba inte för mycket!

 • 14 maj 2015 12:14
  gittan52
  Spännande! Nu var det ordentlig farten appen vill jag lova.??
 • 14 maj 2015 18:02
  babs2

  Härligt Johan, men ta lite ledigt ibland! Vi vill ha dig kvar!

 • 14 maj 2015 18:44
  Krusmor
  :) Tack för dina ord.
 • 14 maj 2015 19:28
  cabass
  Roligt att MD hela tiden utvecklas!
 • 14 maj 2015 20:00

  Bra med en app! Många efterfrågar ju det mobila. Men själv vill jag gärna sitta framför min stationära dator med tangenbord när jag bloggar - det känns lättare att reflektera då.

  Tur att det finns både idésprutor som du, som sätter igång projekt och sådana som jag som gärna reflekterar, inte har något emot att sträva på och föra projekten i land. Olika är bra!

 • 15 maj 2015 08:34
  aregnisw

  Trevligt med uppdateringar ha nu en trevlig helg Johan smiley

 • 18 maj 2015 18:25
  ImmaAmmi

  Låter bra, Johan. yeslaugh Glöm inte bort din egen hälsa mitt i allt spännande!

Logga in för att skriva en kommentar.