icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 80 kg 897340
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
25 oktober 2016 22:50
5

Somnade i soffan...

God kväll!

Måste berätta om en framgång smiley

Idag när jag kom hem från jobb somnade jag i soffan, vaknade 5 min innan jag hade bestämt att jag skulle köra iväg till indoor walking-passet. Ett 10-tal ursäkten for genom huvudet, "Jag borde nog vila" "Det är inte bra att stressa" "Jag har ju ändå redan tränat på så bra så vad gör väl det om jag avbokar idag?" "Jag kommer nog inte hinna" "Jag orkar inte" "Det kommer nog bli ett dåligt pass för jag är så trött". Det är några jag kommer på just nu, men det fanns fler vill jag lova! Det var vääääldigt nära att jag ställde in det där, trött och yrvaken gav jag mig iväg ändå.

Känner mig väldigt nöjd och stolt över mig själv som kom iväg. "Gör det ändå", skapat en ny kategori i min blogg för just sådana tillfällen. Det kommer säkert fler och då kan jag ju tänka på detta smiley

Nu hemma nytränad och glad, och det blev ett mycket bra pass som fick mig att må ännu bättre. laugh

Gillar

Kommentarer

 • 25 okt 2016 23:00
  gasten

  Vad nöjd du kan vara nu,att du ändå gick dit. Jag tycker att det är jättekul med styrketräning. Det sade jag till ett par träningskompisar och det kunde de inte förstå att jag tycker att det är roligt. Jag hade ju aldrig gått dit om jag tyckte det var tråkigt. 

 • 25 okt 2016 23:09

  Inga ursäkter, bara gör't! Jäklar så starkt att inte bara sjunka ner i soffan och hoppa över passet! yes
  Det är där passen man minns, de som gör intryck!

 • 26 okt 2016 06:06

  Vad bra! :-) 

 • 26 okt 2016 06:32
  Bella50

  Gott att höra att även " chefen" har sådana funderingar ibland 😬😍

   Grattis till diciplinen  👏👏

   

  Senast uppdaterad 26 okt 2016 07:19

 • 26 okt 2016 08:03
  Tita

  Jag förstår din känsla efter det välgenomförda passet👏👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.