icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1190507
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
5 juli 2018 16:22
7

Receptsidan, arbetet fortsätter

Hej Vännner!

Nu har det gått ca 1 vecka sedan vi lanserade vår nya receptsida och jag vill passa på att tacka för det fina mottagandet. Det är så himla kul att läsa alla glada och positiva kommentarer, tack! smiley

Stort tack till alla er som rapporterat in buggar här eller vi mail, det mesta är löst och jag tänkte skriva här vad som är fixat. Hittar ni något nytt så går det bra att skriva in det här eller skicka mail.

1. Går ej kopiera färdig meny till kostschema. Fixat!

2. Går ej spara inloggning, rutan "Kom ihåg mig" borta. Fixat!

3. Inloggningsproblem. Fixat!

4. Går ej lägga till ett recept i sin matdagbok. Fixat!

5. Går ej kopiera ett recept till inköpslistan. Fixat!

6. När man lägger in recept och ska ange 2,5 av något blir receptsidan inte glad, den accepterar bara det amerikanska sättet att ange decimaler (med punkt alltså). Bugg eller med flit? Hittade inte felet eller förvann det med annan uppdatering. Fixat!

7. När man klickar i att använda både SLV och livsmedelsföretagens listor får jag upp även alla livsmedel alla andra lagt upp, många är korrekta men långt ifrån alla. Kan man få ett alternativ att klicka bort andra medlemmars livsmedel eller en indikation åtminstone vilka livsmedel som är SLV och vilka som är medlemmars? Fixat!

8. Filtrerar jag på exempelvis ”LCHP” och söker på tomt sökfält i bland mina recept för att se alla mina LCHP-recept, så får jag upp tre sidor recept i mina recept. Så långt allt väl. Men när jag klickar på 2:an för att se sida två hamnar jag bland alla mina recept. Den glömmer bort att det är sidan 2 i sökresultatet jag vill se, inte sidan 2 bland alla mina recept. Fixat!

9. Ingredienser borta, mängd- och måttangivelser borta för vissa användare. Fixat!

10. Vissa veckomenyer fungerade ej. Fixat!

Sedan är det en hel del fixat i admins gränssnitt men det är inget som ni ser.

Passar på att önska er alla en fortsatt härlig sommar!

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 5 juli 2018 19:24
  piaan55

  Johan

  tack för återkoppling ser fram emot att använda nya receptsidan nu till vecka då semester infinner sig

   

  skön sommar önskar jag er alla här på MD

  Senast uppdaterad 5 juli 2018 20:42

 • 5 juli 2018 19:41

  Oj, det var ingen dålig lista med fixar på så kort tid! Det är bara att bocka och niga, ni sliter hårt trots att det är semestertider! surprise

 • 5 juli 2018 21:55
  babs2

  Snyggt, Har du semester Johan eftersom du hunnit så mycket! 

   

  Senast uppdaterad 5 juli 2018 21:57

 • 6 juli 2018 09:05

  Upptäckte receptsidan när det precis kom ut och lyckades inte använda den. Tack för alla fixar, nu ska jag ge mig in bland recepten igen. 

 • 6 juli 2018 21:15

  Var inne och kollade receptsidan! Vilket jobb ni gjort 👍👍👍

  Inte brukat appen så mycket. Nu några dagar skall jag regga maten, vad lätt det gick i appen. 

   

 • 6 juli 2018 23:12

  jag testade appen igår och inget funkade med den så jag gav upp. finns det något jag kan göra för att den ska funka?

 • 11 juli 2018 09:56

  Jeannie, du kan prova avinstallera den och installera den igen. Appen är ett separat kapitel, vi kommer ta tag i den när det blir dens tur. Använd webbsidan i din mobil så länge om du inte får det att fungera.

Logga in för att skriva en kommentar.