icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 950109
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
3 mars 2015 17:30
2

Problem med appen

Hej alla!

Vissa av er har problem med appen till iphone, det tar alldeles för lång tid att logga in och utföra sina registreringar. Vi håller på att undersöka vad det kan bero på, troligtvis ligger det på vår server. Felsökning pågår som sagt, återkommer när det är fixat!

Överig ang apparna: Vi jobbar fortfarande med att få upp hastigheten yterliggare samt att koppla på ännu en databas som innehåller ännu fler livsmedel. Scanningfunktionen är också under arbete. Mycket jobb som är tidskrävande, men det kommer :-)

 

/ Johan

Gillar

Kommentarer

  • 4 mar 2015 06:19

    Det verkar finnas en del bugg också. Jag kan inte få upp de senaste kickstart-mejlen med hjälp av appen, trots att det i MD-vyn står att ett nytt har kommit.

  • 4 mar 2015 11:50
    liiz

    Jag har också haft problem med appen. Blivit "utslängd" och fått logga in gång på gång, och i några dagar gick det inte att registrera - antingen stod det bara och tuggade eller så såg det ut som att det blivit registrerat, men när man sedan gick tillbaka till översikt så var allt borta. Dock fungerar det felfritt igen nu. Jag har Android (Galaxy S5) :)

Logga in för att skriva en kommentar.