icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 949683
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
26 september 2016 12:51
1

Paleodieten - Gå ner i vikt och minska inflammationer på samma gång

Hittade en artikel i Göteborgsposten som lyfter Paleodieten till skyarna, jag håller med. Det där är en riktigt bra diet både för viktnedgång och hälsa. Att den sedan minskar inflammationer är en fin bonus! smiley

Läs mer här..

Gillar

Kommentarer

  • 26 sep 2016 18:39
    aregnisw

    Intressant läsning men än så länge håller jag mig till Lchf men jag äter mer och mer normal Lchf idag inte så strikt.

Logga in för att skriva en kommentar.