icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 80 kg 725535
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
21 oktober 2018 18:04
6

Ny veckomeny med stritk LCHF / Keto - Höst- och vinterspecial

Hej Vänner!

Idag har jag suttit och knåpat ihop en riktigt god meny som vi kan njuta av i veckan. Den blev riktigt strikt med endast 14 g kolh per dag i snitt, vilket ger utrymme för mindre fusk om du kör Keto / strikt LCHF och mer fusk om du inte är så strikt. Som alltid är det upp till var och en smiley

Heta räkor i chili, god fiskgratäng och gulasch är några exempel på goda och värmande rätter nu när vädret börjar bli lite kallare. Som vanligt enkla och lättlagade recept som även passar fin i lunclådan till dagen efter.

Vi kommer fom nu succesivt komma ut med fler rmenyer och det är som vanligt fritt fram för önskemål smiley

Håll till godo och hoppas det smaka!

Här hittar du menyn: https://www.matdagboken.se/recept/veckomenyer?page=2

Du behöver vara PLUS-medlem för att få tillgång till våra menyer, om du inte är det än blir du det här.

f99ff822-e64d-44b8-818a-c20750e4f708.png

 

Exempel på hur en dag kan se ut:

2e6d9c5c-3588-4a18-b4fe-7e617292225b.png

 

Lycka till i veckan alla, oavstt vilken diet  eller icke-diet ni kör! smiley

/ Johan

 

Gillar

Kommentarer

 • 21 okt 2018 19:22
  Lovis

  Gjorde blomkålssoppan i kväll, så jättegod. Finhackade lite röd chili och hade i stället för svartpeppar. Mums! Tog machesallad i stället för ruccola, man tager vad man haver wink

  Lade en bild av den på min blogg. 

 • 21 okt 2018 21:24

  Den måste jag gå in o kolla! 

 • 22 okt 2018 15:25

  Hej Johan! Jag kan inte hitta receptet med heta räkor i chili? Jag har sökt på Heta Räkor och försökt klicka mig igenom länken i ditt inlägg, men jag hittar det inte? Hoppas du hinner svara fort, för jag har redan köpt räkorna... ;-)

 • 22 okt 2018 15:31

  Hej Seglar67! Förlåt skrev fel, det ska vara currysås: https://www.matdagboken.se/recept/lchf-raekor-i-het-currysaas Hoppas du gillar det ändå.

  Smaklig måltid! smiley

 • 22 okt 2018 15:33

  Lovis, tack! Vad roligt att höra! smiley

 • 22 okt 2018 17:03

  Ha ha Johan, tack men nu kilade jag in till byn och köpte det som fattades till ett annat recept jag hittade på nätet. Ikväll blir det lite enklare matlagning hade jag tänkt. Heta räkor a la Johanna. Jag får prova dina curryräkor en annan dag. Här finns helt otroligt fina, frysta jätteräkor, miljömärkta och allt.

Logga in för att skriva en kommentar.