icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 948781
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
4 april 2012 11:15
2

Ny medarbetare på Matdagboken

Vi välkomnar Carina Notarnicola till Matdagbokens team! Carina kommer svara på kostfrågor, mailfrågor och även jobba med administration. Carina arbetar på Matdagboken sedan mars 2012 som kostrådgivare samt administratör. Hon är utbildad kostrådgivare och massageterapeut och har bred kunskap inom såväl näringslära som anatomi. Carina har stor erfarenhet av hälsobranschen som även till stor del innefattat försäljning av naturläkemedel och kosttillskott. Hon lägger stor vikt vid att se till helheten då detta ökar möjligheten att kunna erbjuda klienten optimal rådgivning. För dig som är plusmedlem svarar Carina gärna på dina frågor via mail. Välkommen Carina!!

Kommentarer

  • 4 apr 2012 15:13
    Ja, välkommen Carina.
  • 19 apr 2012 14:58
    babs2
    Instämmer med elsa44. 26/4 c:a kl 11 kommer gruppen (8 st) som träffades i Gävle 18/8 2011 att träffas igen. Även denna gång blir det på cafe´Mocca. Förra gången hade du inte möjlighet att komma. Hur är det nu? Visst fick du bilder från Gittan vid förra mötet? Hon kommer inte denna gång, men är du intresserad, så kan vi fixa det. Vänliga hälsningar Barbro

Logga in för att skriva en kommentar.