icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 948777
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
27 april 2015 10:39
3

Nu är det ändå förstört?

Hej vänner!

Patric Friberg, som är PT och hälsoutvecklare på Matdagboken, har enligt mitt tycke skrivit en väldigt bra artikel "Nu är det ändå förstört" -effekten.

Jag själv känner igen mig mycket: "Du bestämde dig för att äta nyttigt från och med i måndags. Hela måndagen förflöt fläckfritt i salladernas, bärens, de nyttiga fetternas och magra proteinkällornas tecken. Likaså tisdagen, onsdagen och torsdagen men så hände det" Läs mer...

En trevlig och lyckosam vecka önskas er alla :-)

/ Johan

Gillar

Kommentarer

 • 27 apr 2015 13:59
  cabass
  Läste artikeln på Facebook förut. Stor igenkänningsfaktor och bra tips om hur man ska tänka i stället.
 • 27 apr 2015 19:42
  Nope håller inte med, straff funkar för mig, disciplin, ordning och reda för jag har ett mål, jag mår inte bra med en övervikt och det ska inte ta 100 år för att nå målet, piskan funkar, morötter är ju ändå en underjordsgrönsak :D
 • 27 apr 2015 21:00
  gittan52

  Det ligger mycket i den artikeln tycker jag. Tänk om vi kunde vara lika förstående och överseende med oss själva som vi är till våra närmaste!

  För många av oss behövs det inte mycket för att planeringen ska fallera. För mig var det att jag var utan internetuppkoppling hela dagen ändå fram tills nu ikväll. Dessutom vaknade jag med huvudvärk och feberkänsla vilket gjorde att jag ställde in min planerade träff med PT. Och eftersom jag inte är vän med MD:s app registrerade jag inte maten.

  Men nu har jag ”förlåtit” både internetleverantören och mig själv och ser fram emot en bättre morgondag  wink

Logga in för att skriva en kommentar.