icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 948985
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
3 juli 2016 20:52
11

Månadens framgångare: Inger -17 kg, slutade röka och är nu mycket gladare!

Hej Vänner!

Juni månads framgångare är Inger som vi känner här på MD som aregnisw, stort grattis Inger!! :-)

Förutom att ha lyckats med en viktminskning på 17 kg har hon slutat röka, och det är två mycket bra insatser för hälsan. Detta har i sin tur lett till att hon känner sig mycket gladare än tidigare och ser mycket positivt på framtiden.

Stort grattis säger vi på MD och utser henne till en välförtjänt plats som månadens framgångare.

Hon ger även er andra medlemmar mycket beröm:

Inger 62 år:

Då 80 kg – Nu 63 kg. Inger gick ner 17 kg med Matdagboken, slutade röka och blev mycket gladare!

"Jag hittade Matdagboken och att gå med var det bästa jag har gjort! Med dess hjälp har jag helt lagt om min kost. Det finns dessutom så många trevliga människor som ger peppning och idéer på mina blogginlägg. Det är med andra ord en toppenbra sajt att tillhöra. Jag stortrivs och jag tänker fortsätta så länge jag bara kan."

Läs hela hennes berättelse och hennes 3 bästa tips här..

 

Med detta vill jag passa på att önska er alla en riktigt fin vecka laddad med massor av hälsa!

Hälsar Johan.

Gillar

Kommentarer

 • 3 jul 2016 21:05
  paloma

  Grattis aregniswsmiley

  Vilken skillnad, du ser 10 år yngre ut minstyes

 • 3 jul 2016 21:14
  gasten

  Grattis en så otrolig skillnad, man kan inte tro att det är samma människa !

  Pepp, pepp !

 • 3 jul 2016 21:54
  marre64

  Stort grattis till ditt nya och hälsosamma liv 👍🏼👏🏼👏🏼

 • 3 jul 2016 21:59

  Grattis är en skön känsla att jämför kort, kommer i håg när jag var där förra gången jag gick ner folk kände inte igen en, använde matdagboken då med. men hade ett annat alias då fick inte igång det Krutgubben. Grattis till vikten samtidigt som du slutat röka Pepp Pepp Du är en bra förebild som på minner en om att det går att komma dit, har kommit halvvägs nu men har 25 kg kvar din bild peppade mig att orka fortsätta varit tungt i dag.

   

 • 4 jul 2016 06:51
  Stort grattis. Du lyckades till slut hitta det som fungerar för dig😄
 • 4 jul 2016 06:58
  aregnisw

  Tack så väldigt mycket yessmiley

  Och tack Johan det känns toppen och vad glad jag blev nu smiley

 • 4 jul 2016 08:12
  Arrietty

  Roligt att läsa och bra slutsatser! Grattis Inger!

 • 4 jul 2016 08:14
  Tita

  Grattis, grattis fin läsning och vilken skillnad på bilderna. Bra jobbat!

 • 4 jul 2016 08:26
  Bella50

  Wow...vilken skillnad på det yttre...men den största skillnaden sker inuti en människa som klarar av det som du gjort. 

  Varma gratulationer från mig 💐🏆👏

 • 4 jul 2016 09:20
  ulla165

  Det var skillnad!!! Stort GRATTIS!

 • 9 jul 2016 08:38
  ubbyisis

  Snyggt jobbat aregnisw 😎 Och slutat röka dessutom. Beundransvärt! 

Logga in för att skriva en kommentar.