icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 80 kg 725731
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
11 augusti 2019 16:59
2

Kom igång med din viktnedgång – 10 tips

Hej Vänner!

Hoppas ni har/har haft sköna ledigheter i sommar! Om det är någon av er precis som jag själv slappnat av lite väl mycket med kosthållningen och vill komma igång igen har jag 10 bra tips som ni kan läsa här.

Själv har jag varit ledig en del i sommar, det har några av er säkert märkt då det tagit lite längre tid att få svar på mail. Imorgon börjar jag själv med full kraft här igen och det ska bli välfit roligt! smiley

Många möten blir det i veckan, 2 olika programmerare och 3 andra jobbmöten här i Malmö innan jag åker till mitt andra hem i Spanien. Tur man har AC på kontoret där laugh

Jag passar på att önska er alla en härlig vecka och skickar massor med pepp och positivitet!

Allt gott!

/ Johan

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 12 aug 2019 09:27
  aregnisw

  Önskar även dig en fin vecka Johan bra med lite tips smiley

 • 13 aug 2019 07:42
  Lovis

  Hej Johan!

  Om det är så att du i jobbmöten och kontakt med programmerarna planerar för kommande nyheter här på MD, så håller jag tummarna för införande av scanning av streckkoder wink Ja, jag vet att jag tjatat om det länge, men "plötsligt händer det"....

  Ha det fortsatt skönt både i Malmö och i Torrevieja och hälsningar till Camilla också laugh

Logga in för att skriva en kommentar.