icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 950005
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
10 januari 2011 16:31
2

Jag gillar måndagar!

På måndagar känner jag mig ofta extra pigg och peppad på att ta tag i saker. Det bli liksom en omstart eller extra skjuts varje måndag och jag känner att det är helt rätt att ta tillvara! Man kan t.ex lägga upp sina strategier för den kommande veckan, planera sina måltider och motionspass m.m. Det är ju så mycket enklare att lyckas om man planerar i förväg. Skickar med ett litet enkelt tips på vad man kan äta när suget slår till och med det önskar jag er lycka till den kommande veckan: [LANK]http://www.matdagboken.se/?p=recept&ReceptID=2195[/LANK] Önskar er alla en trevlig vecka här på matdagboken!

Kommentarer

  • 10 jan 2011 16:51
    sasssyy
    min måndag blev skit tack vare att jag lyxade till det med en pizza i går kväll efter en hel dags tv-inspelning.. inte bra, blodtrycket rusade upp och jag blev sängliggandes hela förmiddagen, men har trots det klämt in 30 min crosstrainer och en halkig promenad... så lite nöjd är jag
  • 10 jan 2011 18:33
    malan537
    Japp måndagar är helt klart motiverande....

Logga in för att skriva en kommentar.