icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 949706
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
24 november 2016 16:14
5

Jag behöver hjälp med en artikel - Mindful eating.

Hej Vänner!

 

Jag söker efter dig som gått ner minst 5 kg och som bl.a använt dig av metoden "Medvetet ätande" Det hade verkligen varit kul om någon av er här från Matdagboken velat vara med smiley

Det bästa vore om du bodde i Stockholm eller strax utanför, men övriga landet funkar också. Svara här eller maila mig så ordnar jag kontakten till journalisten

Du kommer isåfall få vara med i en stor Svenska tidning.

 

Tack för hjälpen!

Gillar

Kommentarer

 • 25 nov 2016 00:33

  Medvetet ätande är inte det att äta regelbundet, mindre portioner, måltider utan några störningsmoment tänka på vad man äter gärna äta med pinar, Body Scan lära känna sin kropp, och vad den behöver. Sen ska man för dagbok varför man äter just det hade jag för mig.  Medation har jag min egen variant av, min stund tillsammans med Gud.

  Vill inte var med i någon tidning men bar fascinerad av gamla saker blir som nya med nya namn, Mindful eating

   

 • 26 nov 2016 09:54
  maribro

  Förmodar att "medvetet ätande" är det  vi ägnar oss åt här på Matdagboken? I mitt fall har jag växlat mellan LCHF och Paleo, nu -5,1 kg sedan i slutet av juli. Sakta men säkert går det åt rätt håll.Just långsamheten i viktnedgången menar jag är det "medvetna". Hur som helst, om det är fråga om en intervju kan jag tänka mig att delta.

 • 26 nov 2016 11:19

  Hej Maribro!

  Vad kul! Skulle du kunna maila dina kontaktuppgifter till mig här så kan jag skicka dem vidare till journalisten? Därefter kan ni prata ihop er om och hur ni isåfall går vidare. smiley

   

  Trevlig helg! smiley

 • 1 dec 2016 13:12
  maribro

  Så var det gjort! Intervju och fotografering med famnen full av grönsakersmiley! Nu är jag en erfarenhet rikare. Jag har poserat både i köket  och i matbutiken, vi har pratat mindful eating utifrån mat och dieter, hälsa och motion Mycket trevligt samtal med journalisten och fotografen. Spännande att se huruvida det blir en artikel i Aftonbladets hälsobilaga.

 • 2 dec 2016 16:26

  Härligt Maribro!

  Tack för att du ställer upp, det är alltid extra värdefullt när någon av er medlemmar är med på något sådant. Ser fram emot att läsa artiklen. Trevlig helg! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.