icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86,1 kg 1004247
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
22 september 2016 21:42
5

Jag älskar Indoor Walking!

Gokväll Vänner!

Jag har äntligen kommit loss och kommit igång att träna, ja nu hörde rätt. Jag har haft ett längre uppehåll från träningen men är nu igång igen och det känns helt fantastiskt! Inga mängder men 4 pass indoor walkning har jag avverkat under 2 veckors tid. Jag gillar verkligen indoor walking, peppande snabb hög musik, peppande ledare och peppande deltagare. Jag gillar röra mig till musik och dansar gärna när jag är ute och festar, det påminner lite om fest faktiskt.

Efter en tids trötthet och hängighet, som jag försökt att vila bort, är det nu tvärtom som gäller för min del. Jag kan inte vila mig pigg, bara träna mig pigg.

Ja, ni hör. Jag är nyfrälst! smiley

Gillar

Kommentarer

 • 22 sep 2016 22:56
  Bella50

  Vad härligt Johan 👏👏👍jag trodde du var en sån som sprang i skogen jämt och samt 😬😧 där ser man 😳

  Senast uppdaterad 22 sep 2016 22:59

 • 23 sep 2016 06:40
  aregnisw

  Jo men det är väl toppen du kommit igång igen det är den bästa medicinen mot hängighet samt trötthet, kör hårt bara nu så kommer du snart att få massor med ny o härligt energi yes

 • 23 sep 2016 07:24

  Indoor walking, är det crosstrainer? Jag gillar crosstráiner jättemycket, men jag har aldrig deltagit i något gruppass i just detta. Det är verkligen jättekul smiley Pepp, pepp!

   

 • 23 sep 2016 07:56
  Hjärta

  Jag är är precis som du Johan!

  Har svårt att vila mig pigg, föredrar att träna mig pigg.

  Så kul att du hittat din grej nu med indoorwalking!yes

   

  Trevlig helg!smiley

 • 23 sep 2016 11:42

  Mosel, ja man kan säga ett det är en slags crosstrainer fast man kör i grupp smiley Rekommenderas! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.