icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 80 kg 761146
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
6 maj 2009 15:08
1

Intressant workshop!

Igår var jag i Göteborg tillsammans med 10 andra kostrådgivare utbildade på Pauluns Näringscenter. Ledare var som vanligt näringsfysiologen Martin Brunnberg. Vi pratade bl.a. om ny rön och den senaste forskningen. Bl.a. att frukt skulle göra dig fet, vilket inte alls stämmer. Att ge försökpersonen ren fruktoslösning är absolut inte detsamma som att ge den en frukt... Läs mer här: http://nfblogg.blogspot.com/2009/05/fruktos-gor-dig-fet-inte-frukt.html Klart intressanta timmar, tack ni som var där!

Kommentarer

  • 8 maj 2009 11:46
    Låter spännande med ditt besök i Göteborg! Hörde om det där på tv med att frukt skulle göra en fet, det var ju så sjukt mycket frukt man var tvungen att äta för att det skulle motsvara mängden fruktos i drycken de fick, typ 35 äpplen om dagen eller nått ;)

Logga in för att skriva en kommentar.