icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 80 kg 733161
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
26 april 2010 20:43
3

Härliga antistress-promenad!

Är uppe i Halmstad och gör de sista dagarna på kursen i Hälsoprofilbedömning. Var nyss ute på ännu en härlig promenad i den härliga vårluften. Det var hela 20 grader här idag :-)

Oj, vad jag mår bra av promenader...

Jag tar även medvetet det lite lugnare här på matdagboken då jag behöver dra ner på mängden arbete för min egen hälsas skull. Det är bl.a. därför det tar lite längre tid för att få svar från mig. Det är dock många andra av er här inne som ger massor av bra svar här inne på bloggen såväl som i forumet, tack för hjälpen!

Önskar er alla en riktigt härlig vårvecka!

Kommentarer

 • 26 apr 2010 22:08
  Stinta
  Skönt med lite avkoppling :)
 • 27 apr 2010 09:36
  Ja det är dig väl unt, alla behöver inte svar på momanget. Pepp till dej
 • 28 apr 2010 00:37
  Du kan gott unna dig lite avkoppling, det har du förtjänat!

Logga in för att skriva en kommentar.