icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86,1 kg 1005789
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
26 september 2015 21:20
6

Här stryker vi strecket!

Gokväll vänner!

Jag har förstått att det har har pågått en del diskussioner om medlemmars kommentarer och andra medlemmars sätt att skriva. Min önskan är att vi alla hjälps åt att stryka ett streck över det där nu och fortsätta peppa och blogga oss mot en bättre hälsa.

Tänk på att det skrivna ordet väger mycket tyngre än det sagda, det är i alla fall min uppfattning. Det är mycket enklare att missuppfatta det som skrivs, för man missar viktiga siganler såsom kroppsspråk, blickar etc. Sedan är vi alla olika och gillar olika.

Kan även passa på att tacka er alla för en så fin gemenskap som vi faktisk har här på sajten, det är lite unikt tycker jag. Forstsätt peppa, fortsätt blogga om vad ni vill, fortsätt kommentera och fortsätt ha kul!

Kramar till alla som vill ha heart

Johan.

 

Gillar

Kommentarer

 • 27 sep 2015 08:55
  Bella50

  Kramar gör inte " ont" 🌹👍 

 • 26 sep 2015 22:00

  Kram Johan, och tack för att du jobbar så idogt för att se till att vi har en så fin mötesplats att samlas på och stötta varandra!

 • 26 sep 2015 22:27
  anna54
  Tack Johan. Jag tar gärna emot en kram.
 • 27 sep 2015 06:20
  Arrietty

  Nja, stryka ett streck i debatten möjligen, men inte över tycker jag – det har varit en diskussion som hedrar de flesta av matdagbokens medlemmar och som är lite viktig även om jag ser risken att det plötsligt går överstyr. Normlat sett ser "trollen" på nätet till att det blir pajkastning ganska omedelbart, här har det vad jag kan se inte blivit det och jag har åtminstone inspirerats till att tänka över varför jag kommenterar, varför jag själv vill ha kommentarer och hela tanken. Sånt gillar jag. Men det mesta har tillförts så nu blir det bara upprepningar så jag håller med om att det är dags att lägga frågan till handlingarna. Händelsen som utlöste var ingen böjdare men diskussionen som hölls efteråt var omdömesgill så den vill jag absolut hedra! Ha en underbar söndag!

 • 26 sep 2015 21:45
  aregnisw

  Tack Johan och kram tillbaka heart det var bra du skrev det här inlägget och så får vi hoppas att det blir som förut när allt har lagt sig igen smiley

 • 30 sep 2015 08:29
  Tita

  Det känns som om det ändå var en ganska sund diskussion så hoppas att den lärt oss en del!smiley

  Tusen kramar tillbaka!

Logga in för att skriva en kommentar.