icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 80 kg 899095
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
2 oktober 2016 11:16
6

Hälsosamma hälsningar från Mallorca!

Hej Vänner!

Skickar en hälsning från ett soligt Mallorca, här är betydligt lugnare nu när högsäsongen är över. Personligen gillar jag denna tiden bäst då det just är mycket lugnare och det är precis det jag behöver.

1f44495b-b05e-4be1-aa5f-3dfbe398ddf3.jpg

Dagarna består mest av avkoppling, någon promenad och att bara vara. Att gå ut att äta är en av höjdpunkerna på dagen, det finns väldigt mycket gott att välja på. Skickar med en bild på en av mina favoriter, grillade räkor med smör och vitlök. Det finns mycket hälsosamt att välja på trots dignande bufféer av kakor och annat sötsliskigt. Nu ska jag ut på en promenad och sen blir det stranden en stund, det gäller att passa på för jag åker hem redan på onsdag.

Önsker er alla en härlig söndag!

 

Gillar

Kommentarer

  • 2 okt 2016 11:38
    acki

    Sååå gott bara njut och koppla av på underbara Mallorca, lite avundsjuk är jag allt men får njuta av bilderna.

    Ha det gott.....Här hemma är det höst.....smiley

  • 2 okt 2016 12:22
    aregnisw

    Så härligt du har det och så gott detta ser ut njut nu i fulla drag och koppla av framförallt yessmiley

  • 2 okt 2016 18:14
    ulla165

    Ååååå, det ser sååå gott ut! var min första tanke. Livet är mat, kärlek och omtanke. Ha det gott!

  • 2 okt 2016 19:55

    Tur vi är olika, skickar gumman med en kompis fru till Prita spa i Tallinn, 7 dagar. hon behöver som du få koppla av 2 spabehandlingar ingår per dag, och fri bassäng, bastu. Själv trivs jag i min stuga, bästa av koplingen är en fiske tur på sjön med nån timmes rodd, har både vanlig snurra och el snurra, men gammal dags åror är riktigt avkopplande fiske. Din bild på mat är läcker som vanligt, men stugan gör sin egna delikatesser, nu äter vi rökt kanadagåsbröst, tror de kommer att få problem för lite mat för många gåsar i år, skörden in tidigt, aldrig tagit ur brösten på gåsar med så lite tranfett, fettet dom bunkrar för att klar vintern. Sjön bjuder på Gös, abborre i 1 kg klassen, och kräftor stora som humrar. kol vägde de störst 5 st blev dryga kg.

    Ha det underbart på malis och koppla av. 

     

     

  • 3 okt 2016 07:54
    Bella50

    Gott, njutbart...och säkert behövligt. 👍

  • 3 okt 2016 08:24
    ubbyisis

    Vad härligt Johan - njut 🌞🏊🏻🌅

Logga in för att skriva en kommentar.