icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 948789
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
5 april 2015 15:25
10

Hälsning från ett soligt Mallorca!

Nu har jag installerat mig och även landat något från den senaste tidens stress. Kommer vara här ett tag framöver och föutom att fokusera på jobb kommer det bli en del träning, hälsosam och god mat samt framförallt stressa ner.

Nästa vecka kommer två av mina kollegor ner för att tillsammans med mig jobba fokuserat med den nya databasen, vi kommer sitta och tagga stora delar av databasen som innehåller drygt 15.000 nya livsmedel. Det ser jag fram emot!

Idag blev det en av mina favoritluncher, tonfisksallad. Skickar med en bild på vår hund, Shiva. Hon kan verkligen det där med att leva här och nu. Hon älskar solen precis lika mycket som jag och är inte sen på att sno solstolen..

En fortsatt glad påsk! :-)

Gillar

Kommentarer

 • 5 apr 2015 18:02
  gittan52

  Härligt!

  I Stockholmn är det typisk aprilväder och riktigt kallt idag. Men det hindrar ju inte att man kan ta sig en stavgångsrunda eller så wink

  Hundar är bra på att leva "här och nu"!

 • 5 apr 2015 15:39

  Härligt Johan :-) njut !!

   

  kör igång när jag kommer hem från Thailand :-)

 • 5 apr 2015 16:02
  Härligt! Lär av Shiva och se till att njuta också!
 • 5 apr 2015 16:11
  ImmaAmmi

  Njut av solen & värmen!

 • 6 apr 2015 00:48
  oups

  Den läckra salladen ska jag fixa imorron. Njut och må bra. Klappa din kloka hund från mig. 

   

 • 6 apr 2015 07:56
  aregnisw

  Så underbart det låter Johan och så härliga bilder NJUT i fulla drag så mycket du bara kan och vem vet när du åter kommer hem så har vi kommit lite längre även här i Sverige Ha det toppen skönt smileyyes

 • 6 apr 2015 18:30
  Lillamyy

  Jag som just sitter och drömmer om att resa till mitt älskade mallorca i sommar. Tjatar lite snyggt på sonen och hoppas att han vill följa med. Skulle vilja visa honom hela ön men det hinner vi ju inte på en eller två veckor.. 

  Vart på Mallis befinner du dig?

 • 7 apr 2015 16:19
  utter

  Hoppas du har det underbart! :-)

 • 13 apr 2015 13:45

  Ebbesmor, det är en jättebra idé! :-)

 • 27 apr 2015 11:05
  Mådtråd

  Finns bara ett ord...NJUUUT👍

Logga in för att skriva en kommentar.