icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 950013
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
31 december 2009 16:58
2

Gott nytt år allihopa!

Och tack för ni är så flitiga här i bloggen, gillar att läsa era inlägg när jag hinner dvs.. Det kommer hända mycket kul här på sidan med fler uppdateringar, plusmedlemskap, kostådgivningspaket, viktminskningspaket osv. Välkommen till alla nya här på sidan! Gott nytt år! Johan

Kommentarer

  • 31 dec 2009 17:14
    hollunge
    Tack detsamma! Och ett jättestort TACK för en mycket bra sida!
  • 1 jan 2010 13:47
    Glad jag hittade hit till denna trivsamma sida. Den kommer att hjälpa mig, helt klart! Nytt Friskt År!

Logga in för att skriva en kommentar.