icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1190494
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
2 september 2016 08:58
7

God morgon bloggen!

85041494-faca-4668-9942-d25e4661990b.jpe

Hej Vänner!

Sitter på tåget på väg till Örebro och sedan en tur till Stockholm, det går bra att jobba på SJ´s snabbtåg. Bekvämt och lugnt.

 

Igår jobbade vi med inloggningsproblemet som uppsatt i samband med lansering av den nya bloggen, det ska nu vara åtgärdat. Glöm inte bocka i rutan för "Kom ihåg mig" på inloggningssidan så kommer din dator, platta eller mobil ihåg din inlogg. En bra sak att göra om du upplever problem är att tömma cache eller radera cookies i din webbläsare, då får du den senaste versionen av bloggen och dess inloggnings cookies.

Programmerarna jobbar vidare med den feedback och buggar vi fått hittills, det är en del men bör vara klart i nästa vecka. Jag vill passa på att tacka för er värdefulla feedback och ert tålamod! smiley

Det är inte alltid jag hinner svara på kommentarer direkt men jag läser allt.

Med hopp om en trevlig helg! smiley

/ Johan

 

Gillar

Kommentarer

 • 2 september 2016 09:04

  Okej, nu behölls min inloggning, vilket det inte gjorde kl. 5 i morse. Men det är inte helt i ordning. När jag skrev in anv.namn och lösen denna gång och klickade på Loggain-knappen, kom en ny inloggnings-ruta och la sig över den jag nyss skrivit i. Men den gick att klicka bort och därefter var jag inloggad.

  Får se då om jag behöver logga in nästa gång. Jag väljer alltid sparad inloggning.

  Senast uppdaterad 2 september 2016 09:05

 • 2 september 2016 09:05
  ulla165

  Tack detsamma till dig!

 • 2 september 2016 09:13
  gittan52

  Mysigt att åka tåg, njuta av utsikten och samtidigt kunna jobba lite smiley

  Välkommen till Stockholm senare, här har vi soligt väder!

 • 2 september 2016 10:33
  gasten

  Vacker höstbild ! Tycker det är mysigt och avkopplande att åka tåg.

  Ha en fin dag i Stockholm och en trevlig helg !

 • 2 september 2016 10:53
  Lovis

  Önskar dig också en trevlig helg smiley

 • 2 september 2016 12:02
  paloma

  Tack detsammasmiley

 • 2 september 2016 17:44
  aregnisw

  Ha en trevlig helg du med Johan yes

Logga in för att skriva en kommentar.