icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 949994
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
4 januari 2011 13:19

Gick ner 21 kilo med matdagboken.se

Idag fick jag ännu en framgångshistoria skickad till mig, Tack! Klipper in den här för inspiration: [FET]Vikt före 83 kg – Nuvarande vikt 62 kg. Viktminskningen uppgick till totalt 21 kg med hjälp av Matdagboken.se.[/FET] [KURSIV]"Jag bestämde mig förra julen för att börja ett nytt liv. Inga konstiga dieter utan fokus på ett hälsosammare liv. Började med att sluta äta godis och ta långa promenader. Det gav långsam effekt på vikten. Hittade matdagboken på nätet och tyckte det var en smart ide´ att fylla i vad jag åt varje dag. Dels för att se vad mina fallgropar var men även för att ibland kunna unna sig något gott utan att gå upp i vikt. Nu har ett år gått och jag har gått ner 20 kg utan allt för stora uppoffringar. Jag känner mig piggare och gladare och det är ine bara vikten som har påverkats. Jag känner mig verkligen hälsosammare på varje plan. Det bästa med matdagboken är att man kan använda den oavsett vilken metod man än använder och att man ser vad ens matvanor innebär, inte bara för vikten utan även att man får i sig alla näringsämnen, fetter mm som man behöver varje dag. I perioder under det senaste året har jag inte orkat fokusera på viktnedgåmg men då har matdagboken varit bra för att se hur mycket jag kan äta utan att gå upp i vikt, sedan tar jag nya tag när motivationen återkommer. Så stort tack till Er på matdagboken för att ni hjälp mig att bli en piggare, sundare och 20 kg lättare tjej!"[/KURSIV]

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.