icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 948785
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
3 januari 2011 16:08

Första arbetsdagen på året snart tillända.

Nu har jag jobbat med att svara på frågor och ge kostråd hela dagen och jag måste säga att jag tycker detta är ett väldigt stimulerande arbete. Det var en hel del mailfrågor att svara på, kul! Ser även att det börjar skapas fler och fler grupper här inne vilket är väldigt kul att se. Kika under "grupper". Varför inte skapa en egen grupp på ditt jobb eller med dina vänner?! Passar också på att välkomna alla nya medlemmar, välkomna! Vi ses här i morgon igen kl 8.00. Johan, Matdagboken.se

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.