icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1190529
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
15 mars 2010 11:32

Fläskfärs med 10% fett

Var ner i affären för att handla lite mat och såg att det fanns fläskfärs med endast 10% fetthalt. Det har jag aldrig sett tidigare. Frågade personalen och de talade om att det funnits i ett par månader. Intressant! Nåväl jag köpte ett paket så nu blir det spagetti och köttfärssås, ska bli gott!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.