icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 950008
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
9 oktober 2016 16:51
4

Ett härligt mail!

Hej Vänner! smiley

Vaknade till ett glatt och trevligt spontanmail av medlemmen Teklah som jag fick lov att dela mig mig av här, så här skriver hon:

f925289a-b6dc-4118-94ed-2fddff1a7021.jpg

"Hej Matdagboken!

Vill bara säga tack till er för att ni finns! Har idag nått min målvikt och det trots att jag har varit på semester och druckit lite vin. Jag hade inte lyckats utan er, det är sant.

Är 66 år och alla sa att det är supersvårt ja nästan omöjligt att gå ner i vikt då. Fast det gick! Lite ändring i livet krävs men det var inte svårt.

Vill bara säga att jag är precis så snygg och så glad som jag vill vara. Tack Matdagboken för hjälpen. Jag fortsätter att skriva upp vad jag äter dock inte vad allting väger. Börjar så, vill inte släppa er riktigt än kanske aldrig. Nu gäller det att hålla i vikten också och det nya livet. Tack igen. Varma hälsningar Teklah"

 

Det är verkligen jättekul att få sådana mail! Ha en fi-fin söndag nu och lycka till i veckan! smiley

Gillar

Kommentarer

 • 9 okt 2016 18:35
  Bella50

  Förstår att du blev glad Johan...och stort GRATTIS till dig Teklah.

  En härlig känsla. Lycka till nu med ditt nya lättare liv. 👏👏💐🏆🎉👍 

  Hittar henne inte...det skulle vara kul att läsa om hennes resa. 🤔

  Senast uppdaterad 9 okt 2016 18:39

 • 9 okt 2016 22:52
  Hellen

  Teklah stort grattis. minns att vi hade kontakt för något år sedan, men sen ramlade jag ur igen och igen och igen. Nu är jag tillbaka och använder mig av LCHF som verkar fungera än så länge iallafall. Grattis igen och hoppas det fortsätter på den braiga vägen! Kramsmiley

 • 11 okt 2016 06:47
  aregnisw

  Härligt att läsa Grattis till Teklah smiley

 • 20 okt 2016 10:09
  pralin

  härlit  läsa heart

Logga in för att skriva en kommentar.