icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 950012
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
15 juni 2017 17:19
3

Driftstörningar idag 15/6

Hej!

Vi har haft problem hela dagen och det har varit jobbigt och jag beklagar att det drabbat er medlemmar. Jag och mina programmerare har gjort allt för att försöka lösa det så fort som möjligt. Problemet låg dock på domänsidan hos vår leverantör Crystone och vi kunde inget göra förrän de löst sitt problem med sk "DNS". De hade tydligen gjort en migrering till ett nytt system och det var det som orsakade problem för oss och många andra.

Vi har inte kunnat logga in annars hade vi klart meddelat här också. Ni som har facebook titta alltid där vid ev störningar. https://www.facebook.com/matdagboken/posts/10158903020425613

Nu håller vi koll under kvällen och hoppas allt ska fungera bra som vanligt igen. Om inte hör av er till mig direkt.

Hoppas på en bra kväll! smiley

Mvh Johan

Gillar

Kommentarer

 • 15 jun 2017 19:08

  Inser att jag är lite MD-beroende, saknade er hela dagen :-)

  Skönt att allt är som vanligt igen :-)

 • 15 jun 2017 19:43
  aregnisw

  Lider inte så mycket av det för jag har varit borta hela dagen o nu kom jag in och även i morse. Jag gillar inte att vara beroende av något faktiskt. Driftstörningar får man räkna med.

  Ha en fin kväll Johan yes

 • 15 jun 2017 21:51
  Bella50

  Jag tycker det varit lite långsamt nu ikväll...och blivit utloggad. 

Logga in för att skriva en kommentar.