icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86.1 kg 1190496
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
27 september 2017 23:00
8

Byte av diagram på Matdagboken

Hej Vänner!

Sedan en tid tillbaka har vi jobbat med att byta ut samtliga diagram på Matdagboken. Detta sedan ett stort antal av er haft problem med Flash-player och dess inställningar. Ikväll har vi lagt ut de nya diagrammen och trots att vi testat noga kan det uppstå buggar, bara meddela mig här isåfall.

Jag har redan fått feedback på att procenttalet inte syns i tårtdiagrammet, du behöver hålla muspekaren över diagrammet så visas siffran.

Nu hoppas vi att ni äntligen slipper problem med diagrammen och att ni framförallt slipper uppdatera era flash-players hela tiden.

Allt gott!

Hälsar Johan

Gillar

Kommentarer

 • 28 september 2017 06:00
  Emmi11

  Protein och kolhydrater har bytt färg och % med varandra i "Min Energifördelning".
   

 • 28 september 2017 07:44
  gittan52

  Hos mig är det rätt procenttal i respektive tårtbit, men lite ovant att fett och kolhydrater bytt plats.

  Tidigare var det,(medsols) kolhydrater, protein och fett. Nu kommer fett först, men det går nog att vänja sig vid det

  Snyggt blev det! smiley

 • 28 september 2017 07:55
  paloma

  Jag kan äntligen se mina diagram, innan låg dom på varandra i många lager.

  Det ser jättebra utsmiley

 • 28 september 2017 08:28
  Bella50

  Min åsikt vet du redan...👍

 • 28 september 2017 10:15

  Riktigt snyggt, tycker jag! Skönt att slippa Flash heartyeslaugh

 • 28 september 2017 10:23

  Hej,

  Kan inte längre se diagrammen med vikt, midjemått etc.

 • 29 september 2017 16:57

  Härligt att ni verkar gilla det! smiley Om man inte ser några diagram beror det sannolikt på att man har en gammal webbsida som är cachad eller lagrad. Prova isåfall att trycka på F5 eller "refresh" annars maila mig så ska jag försöka guida er.

  Trevlig helg! smiley

 • 29 september 2017 18:47

  Jag är supernöjd, av många anledningar (de flesta vet du redan) men inte minst för att det ser modernt och fräscht ut dessutom!

  Trevlig helg du också smiley

   

Logga in för att skriva en kommentar.