icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86 kg 950104
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
30 augusti 2016 09:36
9

Arbetet fortskrider!

Hej Vänner!

Nu har vi varit live med den nya bloggen några dagar och det mesta fungerar bra. Tack för er värdefulla feedback, fortsätt gärna med det! smiley Vi jobbar på att utveckla era önskemål och förslag så gott vi kan.

Dock är det fortfarande periodvis problem med bilduppladdning och att kommentera. Vi jobbar för fullt för att lösa dessa problem och det kan komma lite felmeddelanden på din blogg under tiden.

Ha en fin dag! smiley

 

Gillar

Kommentarer

 • 30 aug 2016 09:50

  Den som väntar på något gott :-)

 • 30 aug 2016 11:30
  Emmi11

  Blir nog bra till slut. Barnsjukdomar måste man räkna med.

  Två önskemål från mig:

  1. När ett inlägg har många kommentarer fördelas de på flera sidor.... Allra helst skulle jag vilja att allt finns i en följd på samma sida, men förstår att det kanske kan vara svårt.

  Men, snälla... försök att lägga hänvisningarna till nästa sida sist på varje sida - och inte som nu, att de ligger alldeles efter det första inlägget.

  Det blir ett fasligt skrollande och lätt att missa att det är flera sidor.
  Hoppas verkligen att det går att fixa någorlunda enkelt.

  2. Textraden ovanför varje inlägg och kommentar, där det står datum - vem som skriver - hur många som gillar...

  Den är väldigt svag och grå, svårt att läsa den. Går det att göra den raden lika tydlig som den skrivna texten så vore det bra.

   

 • 30 aug 2016 11:56
  paloma

  Jag saknar det lilla hjärtat på dom jag följer, och gärna något som visar vilka som följer mig.

  Jag skulle också önska att om man får en notifikation på ett inlägg, så skulle man hamna på det svaret och inte första sidan. Det är lite tråkigt att behöva gå igenom alla inlägg för att hitta det sista man lästesmiley

 • 30 aug 2016 16:20

  Med håller jag jobbar gärna ute och då går inte den gråa texten att läsa, och min unga fru ser den inte alls ( 20 år yngre ) så det har inte med åldern attgör att jag ser svagt har med min gråstar som jag inte får fixad. För jag ser för bra mentydligen inte tillräckligt bra.

 • 30 aug 2016 17:03
  gittan52

  Är det krångligt för dig och ditt team, Johan, om vi skriver in de synpunkter vi har på bloggen och MD i övrigt som förbättringsförslag i forumet?

   

   

 • 30 aug 2016 18:13

  Noterar det ni tar upp, tack! Gittan, det är hel tok att skriva i forumet med önskemål om funktioner, förbätteringar och att rapportera buggar smiley

 • 30 aug 2016 20:13

  Ni har säkert märkt det men berättar ändå att hela inlägget försvinner ofta när man laddar upp en bild / bilder. Jag vet inte hur många gånger jag skrivit samma inlägg de senaste dagarna för vips är rubbet borta. 

 • 30 aug 2016 21:21

  Alt fungerar för mig, kör pc är bara lite segt i bland. smiley

 • 31 aug 2016 00:08

  Mosel, är det när du dubbelklickar på en bild eller hur gör du när du lägger upp bilden?

Logga in för att skriva en kommentar.