icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Johans blogg

Medelhavskost 92 kg 86,1 kg 1005785
Jag heter Johan Tenfalk och det är jag som är grundare av Matdagboken.se. Jag är kostrådgivare, Coach, Hälsocoach och hälsoprofilsbedömmare, utbildad på Paulúns Näringscenter, Idrottsfolkhögskolan Lillsved samt HPI Nordic. Är född och bor i Malmö.

Bloggar här då och då mest om uppdateringar och händelser här på Matdagboken.
30 september 2015 11:33
4

Äntligen är jag igång med meditation!

Hej vänner!

Ätligen är jag igång med meditationen igen, jag mår så fantastiskt mycket bättre när jag mediterar regelbundet. Jag har gjort det tidigare och vet hur bra det är, trots det slutade jag av någon anledning..

Det är framförallt stressen som fått mig att ta till det här igen, märker redan positiva effekter såsom mindre oro, mindre stress, mer närvaro, mer tacksamhet, mer glädje. Fyller säkert på med mer på den listan sen! :-)

Denna gången har jag gått en kurs i Transcendental Meditation, grymt bra än så länge!! :-)

Skickar med en bild på utsikten från vårt kontor :-)

Fortsättning följer, ha en fin dag allihop!

Gillar

Kommentarer

 • 30 sep 2015 12:50

  yesyesyes

 • 30 sep 2015 19:35
  Flamenco
  Vad bra! Jag har mediterat TM varje dag i snart tretton år. Det är en lätt metod att utöva var som helst eftersom man kan sitta som vanligt i en vanlig stol o göra det.
 • 1 okt 2015 00:12

  Flamenco, kul att höra! :-)

 • 1 okt 2015 19:40
  aregnisw

  Jag mediterade förr men inte nu för tiden det gav mig inte något jag mådde inte bra av det tyvärr. TM speciellt var inte bra för mig. Men bra att du tycker det är positivt Johan men alla är vi olika du.

   

Logga in för att skriva en kommentar.