icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Joanss blogg

78 kg 65 kg 1269
30 april 2020 08:42
4

Laddar och tjuvstartar

Så idag är det dan före dan. Jag har en plan på den kommande månaden där jag satsar en massa tid i mig själv devil   så även ska jag prova torrborstning. Har skaffat hem de perfekta borstarna (enligt säljaren ;) ) för detta och började min dag med att prova. Det tog ca 5 minuter att gå igenom hela kroppen och härligt när det blev kännbart direkt. Värmen spred sig och jag kände mig som efter en varm dusch. I morgon är min startdag och då kommer det att efterföljas av motion innan morgonduschen. Heja mej yes

Kommentarer

 • 30 apr 2020 21:44

  Låter underbart!!👍👍

 • 1 maj 2020 09:00
  Jessand

  Min önskemorgon rutin skulle vara promenad, torrbortstning, dusch och meditation så det låter som som en härlig plan för maj.smiley 

  Får se om jag kan ta mig i kragen och ta tiden när jag blir mer ledig sen i juni ev...bortprioriterar främst meditationen hela tiden som jag förutsatt mig under april månadfrown.

  Vad har du köpt för borstar? Jag har en sån handske.

 • 1 maj 2020 11:37

  42a795e2-98ae-4cbe-a45c-8d1a491741ff.png

 • 1 maj 2020 11:42

  Nu blev det en jättestor bild cool               Men detta är en av borstarna jag köpt, jag handlade från Bodystore.se. 

  Jag har också haft en period med mycket meditation, men känner mig nu redo för mer aktivietet och hoppas på att kroppen kommer att hålla med om det. 

Logga in för att skriva en kommentar.