icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
30 oktober 2017 11:56
1

Vikten går ner.

Sedan ett tag, någon månad eller så, har jag börjat väga mig på måndagar. Hitintills detta året har jag gått ner 6 kilo, inte för att jag ändrat min kost men har cyklat riktigt mycket i sommar. 

Men det är inte av det jag gått ner utan av ålder. Har läst att man automatiskt går ner när man är omkring 70 år och där är jag nu. Jag såg på min bror när han var i min ålder att även han gick ner utan att göra så mycket. Och min kära mor när hon levde gick också ner vid denna ålder. Man kan väl då säga att det stämmer ganska bra.

Någon som märkt detsamma?

 

Gillar

Kommentarer

  • 30 oktober 2017 13:43
    Tita

    Nej tyvärr! Det stämmer iaf inte på mig!😒

    Var glad du om det funkar så slipper du hålla så mycket koll.😄 Det kan ju handla lite om dener också?

    Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.