icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
2 April 2012 08:19
2

På´t igen.

Har varit "på glid" ett tag men nu är jag tillbaka och ger mig i kast med både motion och kaloriberäknat intag av mat och annat. Jag hade tänkt börja med Lchf men det stör mig att jag måste avstå från frukt och annat med kolhydrater i så jag bestämde mig nu ... för sista gången ... att jag räknar kalorier istället, då får jag äta vad jag vill och jag håller dessutom koll på så att jag inte överstiger mitt energibehov. Nu äntligen har jag bestämt mig för vad jag ska göra. Det känns skönt att ha valt väg. :)

Kommentarer

  • 2 Apr 2012 08:31
    Tita
    Ja jag tror också på att räkna kcal då får vi äta normal mat men i mindre mängder. Lycka till
  • 2 Apr 2012 08:43
    Tack Tita.

Logga in för att skriva en kommentar.