icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
8 januari 2019 11:23

Nytt tänk.

2019 Vad har hänt sedan sist jag var här inne? Min vikt går ner av sig självt verkar det som, idag väger jag 78,3 kg. Jag äter som vanligt men promenerar mycket mer än jag cyklar för jag flyttade förra året och här finns inga bra cykelvägar. 

Det är nytt år och nytt tänk. Jag gillar inte gym så jag har lagt upp ett schema, måndag, onsdag och fredag varannan vecka cyklar jag min motionsrunda och varannan vecka promenerar jag i rask takt en på en 20 minuter. Men, jag äter som jag alltid gjort men börjar med små förändringar. Jag har inga delmål och egentligen inga direkta viktmål men vill bli en aning mindre i omfånget. Jag tror på mitt schema, det är lätt att hålla. 

Vad jag än börjar med eller slutar med så är det alltid måndag, onsdag och fredag. Då får muskler vila en dag vid motion och slutar jag med något så blir det inte tvärstopp. Man ska ju "simma lugnt". 

Tyvärr äter jag som en fattig på morgonen, en ostskiva och två babytomater plus kaffe med grädde. Vid lunch äter jag en fryst färdigrätt (ska försöka lägga av med dessa) och till kvällsmat vid 18 äter jag två mackor med pålägg och ett par tre babytomater. Saftis kan det bli och någon Werthers att suga på. Jag har räknat på detta och det visar sig att jag äter alldeles för lite av allt kalorimässigt, jag kommer aldrig upp till 2000 kalorier eller till 1800 som jag borde. Det är mitt dilemma och det är det jag försöker mig på att ändra. 

Jag har en stegräknare i fickan för att ändå hålla koll. Idag är det tvättdag och det blir att gå en hel del steg för det är långt till allt där jag bor idag. Men det är okej, det blir gratis motion med nytta ;D

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.