icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
23 april 2014 08:45
5

När allt är över.

Inte har jag börjat med min kostomläggning ... det kom annat i vägen. Min mor kom på sjukhus i februari, låg inne i 36 dagar, kom på korttidsboende i väntan på äldreboende men dog den 5 april. Så det som jag planerat ännu en gång kom av sig. Nu är det begravning om några dagar så när allt är över då kan jag börja satsa på mig själv. Jag ser min sjuka mors bortgång som en enda stor tomhet men känner också frid och harmoni att ta tag i mitt eget liv efter mer än tio år av oro av mors olika sjukdomar. Jag var min mor hängiven, la mitt eget liv på hyllan och tänkte ... min tid kommer. Nu är min tid snart här. :)

Kommentarer

 • 25 apr 2014 11:01
  Tack snälla för fina inlägg! Farmis ... du har rätt ... när är det ens egen tid? Jag kommer att ta en dag i taget mer går inte. Om något nytt händer då får jag deala med det då. Måste försöka leva i nuet/idag.
 • 23 apr 2014 19:03
  Visst är det sorgligt då nära går bort. Beklagar sorgen. Samtidigt går våra liv vidare och behöver oss. pepp
 • 23 apr 2014 09:07
  farmis
  Så ser livet ut för de flesta tror jag......när detta är över är det min tur......sen kommer nästa grej............jobbet, barnen, mannen .....på nåt sätt prioriterar många av oss resten av familjen.......varför det blir så ???? vem vet........arv, miljö ??? Lycka till Din TID är här!
 • 23 apr 2014 11:07
  Astie
  Jag beklagar sorgen! Skönt att du kan se något positivt i det hela - att din tid är nu. Jag hoppas du kan ta tillvara på det på bästa sätt och önskar lycka till!
 • 26 apr 2014 20:52
  farmis
  Ja , och nuet betyder inte att man "mår bättre" av att vara lite lättare. Den här helgen skjutsar jag barnbarn till fotbollsmatcher fre, lör, sön och har självklart ätit fel och har gått upp ett kilo......men vad gör det, ungarna mår bra och jag kan äta bättre nästa vecka när barnen bor hos sin mamma. Då är det min tid igen !......och så rullar det på !! Ha det bra Joanni, det löser sig.

Logga in för att skriva en kommentar.