icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
31 december 2012 09:54
1

Mitt enda löfte 2013.

Jag är redan en god medmänniska men kan bli bättre. Att bli volontär hos t ex Röda Korset är en bra början. Min gamla mamma ligger på sjukhus nu och jag har sett hur ensamma många är, dom bara ligger där och kan inte göra någonting. En volontär får numera besöka på salarna, inte bara nere på akuten. Det finns alltid något man kan göra för en sjuk och ensam människa, som t ex läsa högt, hålla handen eller prata om gamla tider. Många gamla pratar gärna om det dom själva upplevt i sitt liv. Min mamma kan inte se på TV och inte läsa tidningar på grund av hennes dåliga seende numera. Vad tråkigt hennes liv måste vara just nu och där. Som dotter så less man för hennes skull. Det måste väl finnas en radio att lyssna på? Radion är ett bra verktyg när man ligger på sjukhus, det tyckte jag själv när jag låg inne för många år sedan. Jag önskar er alla ett Gott Nytt År 2013! Kram på er alla.

Kommentarer

  • 2 januari 2013 07:41
    Tack, snart där! God fortsättning på dig själv! =)

Logga in för att skriva en kommentar.