icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En dag så ...
6 april 2012 11:59

Jag har blivit bekväm.

Jag har bott ensam så länge och har blivit mer och mer bekväm med mathållningen sedan frysta färdigrätter kom till butikerna. Jag tycker det är så trist att laga mat. När barn och barnbarn kommer då lever jag upp, då tycker jag det är kul att laga mat men dom kommer inte så ofta tyvärr. Dom har så mycket med sitt. Jag har lagat mat förr och fryst in men det smakar inte gott när det sedan tinas upp och värms. Lagad mat är godast att äta samma dag, då smakar den som bäst ... om det inte är grytmat, den smakar oftast bäst dagen efter. Trots frysta färdigrätter så kan jag hålla mig inom mina 1700 kcal per dag. Färdigrätterna har blivit bättre, det finns inte så mycket farliga tillsatser längre i dom och det är ju bra.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.